maandag 14 maart 2011

In the spotlight: Hotfixhobby

Dit is Wendy: het gezicht achter Hotfixhobby. Zij is 29 jaar, 7 jaar getrouwd met Charlie en mama van Mark (6), Thomas (4) en Nick (2,5).


Al sinds 2008 is zij fanatiek met hotfix (vastzetten van strass steentjes op textiel, door middel van een strijkijzer of speciale applicator) en deze hobby is nu uitgegroeid tot een professioneel bedrijf, genaamd Hotfixhobby. Hoewel hotfix al erg populair is, is er nog een wereld te winnen. Vandaar dat Wendy via de BEEB-box hotfix starterspakketjes weggeeft, zodat nieuwe mama’s onder andere de rompertjes van hun nieuwe beeb makkelijk kunnen ‘pimpen’. We hebben hier al ontzettend veel leuke reacties op gehad!

Hotfix is helemaal in, omdat je makkelijk, snel en doeltreffend je kleding/tas/etui net even een twist geeft. Iedereen kan het en je kunt er al je creativiteit in kwijt.

Wendy wilt graag 5 strijkapplicaties (ja, die hebben ze óók!) verloten onder de mensen die het goede antwoord op de volgende vraag weten:

“Hoeveel verschillende Mylo and Friends applicaties verkoopt Hotfixhobby?”


Mail het goede antwoord vóór 27 maart naar beebbox@gmail.com (vermeld in het onderwerp van de e-mail ‘Winactie Hotfixhobby’) en wie weet win jij wel een van deze strijkapplicaties (het is een verrassing welke je ontvangt)!

Extra actie tot en met 27 maart!
Met de code 'winactie' (invullen tijdens het bestelproces) krijg je direct 10% korting op je bestelling! Verzendkosten voor brievenbuspost zijn slechts €1,- en voor aangetekende pakketpost €6,95!

Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk Kimberley om de persoon achter Hotfix hobby te leren kennen, erg goed idee van je!

    Fijne woensdag, Jolanda.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke actie, wat een schattige applicatie :D

    BeantwoordenVerwijderen